As Oy Hangon Aurinkoranta (på svenska)

As Oy Hangon Aurinkoranta började, så som många andra husbolag, att undersöka möjliga lösningar till elbilsladdning under året 2022.

Efter några diskussioner valdes Easee som rätt laddstation och Futrons helhelts lösning verkade passande för detta. Vi redde ut tillsammans fastighetens elresurser, hur stort behov det finns nu i bolaget och hur många laddare täcker framtida behov, samt hur eventuell eldebitering kan skötas så effektivt som möjligt.Husbolaget beslutade i september 2022 att beställa 3 enheter installerade så snabbt som möjligt och för att minimera manuellt arbete bestämde de för att också ta operatörtjänst. Eftersom enheterna är smarta och utrustade med livstida eSims kan enheterna identifieras med både applikation och RFID-tag. RFID-taggar lades till i beställningen för att underlätta identifieringen. RFID-taggen underlättar också appdjungeln, eftersom den kan läggas till applikationer av publika laddstationer.De grå laddarna, stolpen och taggarna anlände till husbolaget den 28 september 2022 i väntan på installationsdatum. Under tiden informerade husbolaget Futron om det elpris som skulle användas vid laddning, och samtidigt skapades administratörsrättigheter för disponenten i operatörsportalen, så att han smidigt kan lägga till och ta bort användare, eller till och med ändra elpriset själv .Själva installationsarbetet påbörjades den 10 oktober 2022 och elarbetet var klart, stolpen monterad och laddningsapparaterna i bruk efter två dagar.Automatisk fakturering sker alltså vid varje laddning från den användare som laddar. Dessa avgifter returneras till husbolaget en gång i månaden. Vid problem har användarna chattsupport dygnet runt. Invånarna har varit i kontakt med supporten ett par gånger och fått hjälp snabbt.Allt gick som det skulle och var utlovat, enligt husbolaget, och Futron får plus för sin snabba reaktionsförmåga. Alla frågor har besvarats under samma dag och husbolaget har hela tiden varit på kartan om vad som sker. Laddstationerna har fungerat bra nu under de första månaderna.Det totala projektpriset för det här husbolaget var kring 5 000 euro. Kan vi även hjälpa dig med installation av laddboxar till ditt husbolag? Det kan vi säkert! Börja med att fylla i pre-mapping-enkäten på vår hemsida så kontaktar vi dig inom kort!Vi ber om ursäkt för att våra nätsidor just nu enbart är på finska. Vi jobbar med att du snart ska få läsa innehållet på svenska också. Om du vill prata med oss ​​direkt, kontakta oss gärna med att ringa 050 477 7774 eller skriva till info@futron.fiTee nettikartoitus

Tee nettikartoitus, joka opastaa teidät asioihin, jotka vaikuttavat latausratkaisuun. Nettikartoitus ei sido teitä mihinkään.

ALOITA KARTOITUS