As Oy Hangon Aurinkoranta (suomen kieli)

As Oy Hangon Aurinkoranta aloitti, monien muiden taloyhtiöiden tavoin, selvittämään mahdollisia latausratkaisuja vuoden 2022 aikana.

Muutamien keskusteluiden jälkeen Easee valittiin oikeaksi latausasemaksi ja Futronin avaimet käteen -ratkaisu vaikutti sopivalta tähän. Selvitimme yhdessä kiinteistön sähköresursseja, kuinka suuri tarve yhtiössä on nyt ja kuinka monta laturia kattaa tulevaisuuden tarpeet, sekä kuinka sähkö laskutetaan mahdollisimman tehokkaasti.Asunto-osakeyhtiö päätti syyskuussa 2022 tilata 3 laitetta asennettuna mahdollisimman nopeasti ja manuaalisen työn minimoimiseksi päätti myös ottaa operaattoripalvelun. Koska laitteet ovat älykkäitä ja niissä on elinikäiset eSimit, laitteisiin voidaan tunnistautua sekä sovelluksen että RFID-tunnisteella. Tilaukseen lisättiin RFID-tunnisteet helpottamaan tunnistautumista. RFID-tunniste helpottaa myös sovellusviidakkoa, sillä se voidaan lisätä julkisten latausasemien sovelluksiin.Harmaat laturit, tolppa ja tarrat saapuivat taloyhtiöön 28.9.2022 odottamaan asennuspäivää. Tällä välin taloyhtiö ilmoitti Futronille latauksessa käytettävästä sähkön hinnasta ja samalla luotiin isännöitsijälle järjestelmänvalvojan oikeudet operaattoriportaaliin, jotta hän voi helposti lisätä ja poistaa käyttäjiä, tai jopa muuttaa sähkön hintaa itse.Varsinaiset asennustyöt alkoivat 10.10.2022 ja sähkötyöt saatiin valmiiksi, pylväs maahan ja latauslaitteet käytöön kahden päivän sisällä.Automaattinen laskutus tapahtuu siis jokaisen latauksen yhteydessä lataajalta itseltään. Nämä veloitukset palautetaan taloyhtiölle kerran kuukaudessa. Ongelmatilanteissa käyttäjillä on 24/7 chat-tuki. Asukkaat ovatkin olleet pariin otteeseen yhteydessä tukeen ja saaneet apua nopeasti.Kaikki sujui niin kuin piti ja luvattiin taloyhtiön mukaan, ja Futron saa plussaa nopeasta reagoinnista. Kaikkiin kysymyksiin on vastattu samana päivänä ja taloyhtiö on aina ollut kartalla siitä, mitä tapahtuu. Latausasemat ovat toimineet hyvin ensimmäisten kuukausien aikana.Tämän taloyhtiön hankkeen kokonaishinta oli noin 5 000 euroa.Voimmeko auttaa sinua myös sähköautojen laturien asennuksessa taloyhtiössäsi? Voimme varmasti!Aloita esikartoituskyselyn täyttäminen verkkosivuillamme, niin otamme sinuun yhteyttä lyhyen ajan sisällä!


Tee nettikartoitus

Tee nettikartoitus, joka opastaa teidät asioihin, jotka vaikuttavat latausratkaisuun. Nettikartoitus ei sido teitä mihinkään.

ALOITA KARTOITUS