LATAUSASEMAN ASENNUS KOTIIN

Easee Home -vakioasennus seinälle

Easee Home latausaseman ansiosta sähköauton tai plug in -hybridin lataaminen on helppoa ja vaivatonta. FUTRONIN asennuspalvelun ansiosta voit olla varma, että latausasemasi on asennettu laadukkaasti ja oikein.

Asennuskumppaniverkostomme kanssa olemme suunnitelleet asennustavan, joka käy lähes kaikkiin kotitalouksiin. Laaja kumppaniverkostomme kattaa koko Suomen. 

 


Mitä vakioasennukseen kuuluu?
Vakioasennuksemme on suunniteltu kattamaan useimpien kotitalouksien tarpeet, jotta ylimääräisiltä materiaalikustannuksilta vältyttäisiin. Yleisimpien kotitalouksien asennukseen riittää 10m kaapelointia ja yksi läpivienti. Joskus kuitenkin kohteet ovat hankalampia. Silloin suosittelemme, että olet meihin yhteydessä, jotta voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa juuri sinun tarpeisiin sopivan ratkaisun. 
 

 

Vakioasennus 11kW 16A lataukselle

 • Kaapelointi 10m asti, (5G2,5) olemassa olevasta sähkökaapista latausasemalle
 • Kaapelin pintaveto
 • 3x16A sulakkeen kytkentä olemassa olevaan sähkökaappiin
 • Latausaseman kiinnitys seinään
 • Yksi max 50cm läpivienti
 • Matkakulut kohteeseen, max 50km
 • Latausaseman kytkentä, yhdistys ja konfigurointi
 • Käyttöopastus
 • 2v takuu asennukselle
   

Mitä latausaseman asennukseen tarvitaan?

 • Asennus vaatii kiinteistöltä vähintään 16A pääsulakkeen
 • Latausaseman asennustyölle vaaditaan kiinteistönomistajan kirjallinen lupa, mikäli et ole kiinteistön omistaja
   

 

 

Mitä tapahtuu tilauksen jälkeen?
Tilauksen jälkeen asennuskumppanimme ottaa asiakkaaseen yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä, sopiakseen asennuksen ajankohdan. Suurin osa asiakkaistamme pääsevät lataamaan jopa alle kahdessa viikossa tilauksesta.


 

Ennen asennusta

Asentajalle on varmistettava esteetön pääsy asennuskohteeseen ja kaapelointireitille. Latausaseman ja kaapelitelineen asennuspaikka olisi hyvä olla tiedossa etukäteen. Mikäli asiakas on epävarma kaapelointireitistä, asentaja konsultoi mielellään paikan päällä.
Huom. Mikäli asennustyö vaatii ylimääräistä aikaa tai tarvikkeita, asentaja ilmoittaa siitä etukäteen ja sopii asiakkaan kanssa lisäkustannuksista. Asennuskumppani laskuttaa lisätyöt erikseen. 


 

Asennuspäivänä

Easee home -latasasema asennetaan valtuutetun asennuskumppanin toimesta. Asentaja varmistaa, että kaapelointi- ja asennustyö suoritetaan vaatimusten mukaisesti.

Asennuspäivänä asiakkaan tulee olla kohteessa, jotta latausasemalle pystytään valitsemaan yhdessä asentajan kanssa sopiva paikka.
Latausasema asennetaan asiakkaan toivomaan paikkaan. Asennuspaikan vahvistamisen yhteydessä asiakas antaa suostumuksen tarvittavien läpivientien poraamiseen, jotta asentaja voi suorittaa kaapeloinnin. 

 

 

Asennuksen jälkeen

Asentaja käy valmiin asennuksen läpi asiakkaan kanssa. Asiakkaalle luovutetaan käyttöohjeet sekä latausaseman PIN-koodi. Asennuspöytäkirja hyväksytään ja allekirjoitetaan asiakkaan kanssa. 

 

 

Kaapeli kiinni ja lataamaan! 🚘⚡️🔌 🤙