Yksi tyytyväisistä asiakkaistamme

Sara George osti ensimmäisen ladattavan autonsa syyskuussa 2022 ja huomasi saman tien, että julkinen latausverkosto kotikaupungissa ei vielä ole vaaditulla tasolla. Hyvin useasti myös julkiset latauspisteet ovat varattuina, joka luonnollisesti vaikeuttaa aikataulutusta ja muun arjen suunnittelua.

Tästä syystä tein hyvin nopeasti päätöksen ostaa oman latausaseman kotiini ja ystäväni kehotuksesta tutustuin Easee latausasemaan ja Futronin tarjoamaan avaimet käteen -palveluun, Sara kertoo. 


Koko prosessi meni hyvin nopeasti sekä todella mukavasti ja sujuvasti. Ostopäätöksestä meni 1,5 viikkoa, jona aikana latausasema oli toimitettu kotiin ja asennettu erittäin siistillä tavalla seinään. Avaimet käteen -ratkaisu toimi todellakin luvatulla tavalla.


Nyt on todella mukavaa tulla kotiin ja laittaa suoraan auto lataukseen. Laite on helppokäyttöinen hyvillä ominaisuuksilla ja applikaatiossa on hyvät toiminteet sekä on myös yksinkertainen käyttö profiililtaan. Auton saa täyteen neljässä tunnissa ja ilman ylimääräistä sähläystä tai stressiä. 


Ei enää julkisten latauspisteiden metsästystä ja operointi tapahtuu mukavasti kotisohvalta.Meitä Futronilla ilahduttaa nähdä, että asiakkaamme on tyytyväinen toteutettuun lopputulokseen ja tämä ajaa meitä eteenpäin, jotta pystymme tekemään yhä useampien asiakkaiden arkea helpommaksi. Hanki latausasema kotiin asennettuna

Easee latausasema helposti asennettuna kotiin jopa kahdessa viikossa

Siirry tilaamaan