BCAR – tuo ihmiset yhteen, jotta elämä maapallolla säilyy

BCAR on innovatiivinen sähköautojen latausalusta, joka haluaa luoda sähköista tulevaisuutta vihreästi yhdessä ja keskittyy vahvasti muun muassa toimistorakennuksiin.

BCAR on innovatiivinen yhdistys- ja maksualusta sähköautojen latauspalveluille, joka haluaa luoda sähköista tulevaisuutta vihreästi yhdessä ja keskittyy vahvasti muun muassa huoltoasemiin, kombo-palvelupisteisiin ja toimistorakennuksiin. EV-lataus on luonnollisesti hyvin uusi tuttavuus sekä meillä Suomessa että muualla maailmassa, joka ottaa pieniä askeleita kohti parempaa ja käyttömukavampaa tapaa toimia. Tällä hetkellä käyttäjät saattavat hukkua sovellusviidakkoon, eivätkä aina välttämättä tiedä, miten milläkin latauspisteellä tulisi toimia. Ladattavien autojen määrä kasvaa ennätysvahtia, joten latauspisteitäkin tulee rakentaa sinne, missä ihmiset ovat. BCARin tehtävänä on tehdä julkista- ja kaupallista EV-lataamista niin helpoksi kuin sen pitäisi olla. Tämä tarkoittaa, että BCAR antaa kuluttajille mahdollisuuden löytää saatavilla olevia latauspisteitä karttapalveluista ja useimmista yleisistä laturipalveluista. Tärkeitä tietoja latauspisteestä jaetaan suorana karttojen kanssa ja näytetään suoraan laturilla paikan päällä. Lopuksi, BCARin tuotteet hyväksyvät useita maksutapoja, mukaan lukien kontaktiton kortti ja sähköinen lompakko. Tuotteita sovelletaan olemassa oleviin EV-latureihiin ja ne ovat yhteensopivia CPO-palveluihisi. BCAR ei ole täällä kilpailla nykyisten EV-latauspalveluiden kanssa, vaan tehdä niistä parempia.Futron ja BCAR tekivät marraskuussa 2022 yhteistyössä projektin Helsinkiin Maria01:een, jonne toimitettiin 10 kappaletta Easee Charge -latauslaitetta. Toimeksianto tapahtui 3.11.2022 ja itse asennus toteutettiin 23.11.2022. Asennus meni jouhevasti ja käyttönotto sujui mukavasti. Näissä projekteissa ei kuitenkaan ole kysymys siitä, että miten toimitaan JOS ongelmia ilmenee, vaan mikä on toimintatapa KUN niitä tulee. Ja niitä toki tuli joitakin matkan varrella. BCAR:in COO:n Lucas Nilssonin mukaan parasta Futronin toiminnassa kuitenkin oli se, että reagointiaika pysyi todella hyvänä ja he tiesivätkin koko ajan, että asiat on hoidossa ja taustalla tehdään jatkuvasti töitä asian eteen. Pienet mutkat matkassa saatiinkiin nopeasti suoriksi. Täältä https://www.bcar.app/ pääset tutustumaan BCAR:iin tarkemmin ja täältä saata buukattua tarpeen mukaan vaikka tapaamisen: varaa tapaaminen.

Varaa aloituspalaveri meidän kanssamme

Tapaamme teidät mielellämme keskustellaksemme tarpeistanne ja odotuksistanne. Varaa viedo tapaaminen tai puhelinsoitto meidän kanssamme!

VARAA ALOITUSPALAVERI