back

Yksi tyytyväisistä asiakkaistamme

Sara George osti ensimmäisen ladattavan autonsa syyskuussa 2022 ja huomasi saman tien, että julkinen latausverkosto kotikaupungissa ei vielä ole vaaditulla tasolla. Hyvin useasti myös julkiset latauspisteet ovat varattuina, joka luonnollisesti vaikeuttaa aikataulutusta ja muun arjen suunnittelua.

back

Sukolataamisen sudenkuopat

Sähköauton yksi mahtavista ominaisuuksista on se, että sen voi ladata kotona. Piuha kiinni ja juissia akustoon. Periaatteessa, juurikin niin. Tähän kuitenkin tulee se kuuluisa mutta.

back

Paras latausasema kotiin

Keräsimme 5 merkittävintä syytä sille, miksi Easee Home on mielestämme paras valinta omakotiasujan latausasemaksi. Hyviä sähköauton kotilatureita on markkina pullollaan ja valinnanvaraa ollessa paljon, voi hankaluudeksi kehkeytyä valita itselleen juuri paras sähköauton latausasema.

back

Sähköauton latausaseman hankkiminen on helpompaa kuin uskotkaan

Vaikka sähköauton julkisten latauspisteiden määrä kasvaa kokoajan, on sähköauton lataaminen silti kustannustehokkainta ja mukavinta kotona. Latausasema kotona tarjoaa edullisen ja mukavan ratkaisun sähköauton lataamiseen. Saatavilla on rajaton määrä tietoa sähköautoista ja sähköautojen latauslaitteista, joskus tiedon määrä tekee hankintapäätöksen lähes mahdottomaksi.