Paras latausasema kotiin

Keräsimme 5 merkittävintä syytä sille, miksi Easee Home on mielestämme paras valinta omakotiasujan latausasemaksi. Hyviä sähköauton kotilatureita on markkina pullollaan ja valinnanvaraa ollessa paljon, voi hankaluudeksi kehkeytyä valita itselleen juuri paras sähköauton latausasema.

Miten valita paras latauslaite sähköautolleen? 


Hyvän ja parhaan välinen ero on häilyvä ja tekijöitä, joiden pohjalta latureita voi vertailla, on useampia. Valintakriteeristöön kannataa valita mielestämme ainakin: laatu, teho, liitettävyys ja ulkonäkö. 


Futron on Easeen maahantuoja ja kumppani juuri siitä syystä, että mielestämme juuri Easee tarjoaa eniten hyviä ominaisuuksia asiakkaillemme. Tässä top 5 syyt, miksi. 
Hallittavuus


Käytettäessä Smart Home Charge point -sovellusta saat täyden hallinnan sähköauton lataamiseen. Tämä kätevä sovellus on täynnä ominaisuuksia, joilla kotilataaminen on mukavaa ja yksinkertaista.


Sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu mm: 


-Latauksen tilan näyttäminen 

-Lataamisen aloittaminen ja lopettaminen helposti vain nappia painamalla 

-Lataustehon helppo säätäminen 

-Latauksen aikatauluttaminen esimerkiksi yösähkön aikaan 

-Latauskaapelin lukituksen hallinta 

-TurvallisuusvalinnatPiuhalla tai ilman?


Monien asiakkaidemme mielestä yksi Easee Home -latauslaitteen parhaita puolia on se, että latauskaapelin voi lukita paikoilleen yhdellä sovelluksen napin painalluksella. Kun pitkän työpäivän jälkeen saapuu kotiin, voi vain napata latauskahvan telineestä ja kytkeä auton lataukseen, ilman, että latauslaitteen päässä tarvitsee sen enempää pimeässä tai huonolla kelillä kikkailla – Piuha kiinni ja virtaa akuille! 

Kaapelin säilyttämistseen on tarjolla tyylikäs Easee U-Hook.Planeettaystävällinen


Olemme intohimoisia kotiplaneettamme suojelemisesta ja Easeen pieni paino, 1.5kg tarkoittaa sitä, että koneen kuljettamisesta kotiovellesi kehittyy vähemmän CO2 päästöjä. Pienen kokonsa puolesta Easeen valmistamiseen käytetään vähemmän muovia ja kuparia -noin 4kg vähemmän per laite.Aina säänkestävä


Laitteen älykkäät sensorit ja lämpötilamittarit takaavat sen, että Easee Home kestää kaikki mahdolliset olosuhteet auringonpaahteesta lumimyrskyihin, joten voit huoletta asentaa latausasemasi autotalliin tai ulkoseinään. Myös tolppa-asennus on mahdollisuus, eikä laitetta tarvitse erikseen suojata sääilmiöiltä.Älykäs ja tyylikäs


Tiedämme että toiminnallisuus on yksi tärkeimpiä valintakriteereitä sähköauton kotilatauslaitteelle. Samaan aikaan, laite tullaan asentamaan kiinteästi paikoilleen, joten sen kannattaa myös samalla näyttää hyvältä.


Easee Home on kieltämättä kiehtovan ja tyylikkään näköinen latauslaite. Tyylikkäät värivaihtoehdot takaavat viimeisen silauksen. Asiakkaamme ovat kertoneet laitteen muistuttavan kettua, sutta ja jopa Star Warsin stormtrooper -hahmoa! Kun etsit tyylikkyydelle täydellistä huipentumaa on laite saatavana 5 eri väriä; musta, valkoinen, antrasiitti, sininen ja punainen.   


Easee Home -älylaturi tarjoaa lukuisia fantastisia ominaisuuksia, joiden avulla lataaminen kotona on tehty niin helpoksi kuin mahdollista. Kun mahtavaan tuotteeseen yhdistetään vielä Futronin nopea ja yksinkertainen asennuspalvelu, on latausaseman hankkiminen kotiin mukavempaa kuin ikinä ennen!