back

Sähköauton lataaminen kotona alkaa kartoituksella

overview

FUTRON pitää huolen siitä, että latausaseman hankkimisprosessi olisi alusta loppuun mahdollisimman vaivaton. 

 


Teemme yhteistyötä Easeen kanssa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden uusimman, tehokkaimman ja älykkäimmän latauslaitteen. Nopean asennuspalvelumme avulla pääset latamaan kotona niinkin nopeasti kuin kahdessa viikossa! Latausasemamme on yhteensopiva kaikkien sähköautojen ja ladattavien hybridien kanssa.

left

Helpoin tapa hankkia latauslaite kotiin

Henna Güven, Futronin tuotespesialisti kertoo: “Usein asiakkaat haluavat vain tietää kuinka kaikki toimi; esimerkiksi: Mitä asennuspäivänä tapahtuu? Mitä tarvikkeita täytyy hankkia ja voiko heille ylipäänsä asennuttaa latauslaitteen? Yleensä ihmiset yllättyvät Futronin vaivattomasta prosessista. Kaikki voivat toki tilata latauslaitteen asennettuna verkkokaupastamme, mutta yleisesti suosittelen, että ensin juttelee asiantuntijan kanssa.”

LUE LISÄÄ
content
left

Yksi tyytyväisistä asiakkaistamme

Sara George osti ensimmäisen ladattavan autonsa syyskuussa 2022 ja huomasi saman tien, että julkinen latausverkosto kotikaupungissa ei vielä ole vaaditulla tasolla. Hyvin useasti myös julkiset latauspisteet ovat varattuina, joka luonnollisesti vaikeuttaa aikataulutusta ja muun arjen suunnittelua.

LUE LISÄÄ
content
left

Paras latausasema kotiin

Keräsimme 5 merkittävintä syytä sille, miksi Easee Home on mielestämme paras valinta omakotiasujan latausasemaksi. Hyviä sähköauton kotilatureita on markkina pullollaan ja valinnanvaraa ollessa paljon, voi hankaluudeksi kehkeytyä valita itselleen juuri paras sähköauton latausasema.

LUE LISÄÄ
content
left

Palvelun laatu keskiössä

Latausaseman hankkiminen kotiin saattaa tuntua vaikealta edesottamukselta. Teemme tällä hetkellä yhteistyötä 34 asennuskumppanin kanssa ympäri Suomen, jotta voimme taata asiakkaillemme nopeimman ja laadukkaimman mahdollisen asennuksen.

content
overview

Latausasemasi asennuksen suorittaa aina ammattitaitoinen ja asiantunteva asennuskumppanimme, joka tietää, mitä aiotaan tehdä, jotta asennuspäivänä ei tulisi ikäviä yllätyksiä.

 

Vakioasennuksemme on suunniteltu kattamaan latausaseman asentamiseen tarvittavat vaiheet ja tarvikkeet useimmissa kodeissa. Jos kuitenkin koet, että asennuksesi on monimutkaisempi, autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Tässä tapauksessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Vakioasennus 11kW 16A lataukselle

Kaapelointi 10m asti, (5G2,5) olemassa olevasta sähkökaapista latausasemalle
Kaapelin pintaveto
3x16A sulakkeen kytkentä olemassa olevaan sähkökaappiin
Latausaseman kiinnitys seinään
Yksi max 50cm läpivienti
Matkakulut kohteeseen, max 50km
Latausaseman kytkentä, yhdistäminen ja konfigurointi
Käyttöopastus
2v takuu asennukselle

 

LUE LISÄÄ ASENNUKSESTA

Sähköauton latausasema kotiin viidellä helpolla askeleella

footer
Tee kartoitus
footer
Käymme läpi lataustarpeesi
footer
Teemme sinulle yksilöidyn tarjouksen
footer
Asennamme latausaseman
footer
Voit alkaa latamaan kotona
footerleft

Ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin

Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen

Käytä 2 minuuttia vastataksesi muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen, jotta voimme tehdä teille yksilöidyn tarjouksen

TEE KARTOITUS