back

Sähköauton lataaminen kotona alkaa ilmaisella konsultaatiolla

FUTRON pitää huolen siitä, että latausaseman hankkimisprosessi olisi alusta loppuun mahdollisimman vaivaton. 

 


Teemme yhteistyötä Easeen kanssa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden uusimman, tehokkaimman ja älykkäimmän latauslaitteen. Nopean asennuspalvelumme avulla pääset latamaan kotona niinkin nopeasti kuin kahdessa viikossa! Latausasemamme on yhteensopiva kaikkien sähköautojen ja ladattavien hybridien kanssa.

Helpoin tapa hankkia latauslaite kotiin

Henna Güven, Futronin tuotespesialisti kertoo: “Usein asiakkaat haluavat vain tietää kuinka kaikki toimi; esimerkiksi: Mitä asennuspäivänä tapahtuu? Mitä tarvikkeita täytyy hankkia ja voiko heille ylipäänsä asennuttaa latauslaitteen? Yleensä ihmiset yllättyvät Futronin vaivattomasta prosessista. Kaikki voivat toki tilata latauslaitteen asennettuna verkkokaupastamme, mutta yleisesti suosittelen, että ensin juttelee asiantuntijan kanssa.”

LUE LISÄÄ

Paras latausasema kotiin

Keräsimme 5 merkittävintä syytä sille, miksi Easee Home on mielestämme paras valinta omakotiasujan latausasemaksi. Hyviä sähköauton kotilatureita on markkina pullollaan ja valinnanvaraa ollessa paljon, voi hankaluudeksi kehkeytyä valita itselleen juuri paras sähköauton latausasema.

LUE LISÄÄ

Palvelun laatu keskiössä

Latausaseman hankkiminen kotiin saattaa tuntua vaikealta edesottamukselta. Teemme tällä hetkellä yhteistyötä 34 asennuskumppanin kanssa ympäri Suomen, jotta voimme taata asiakkaillemme nopeimman ja laadukkaimman mahdollisen asennuksen.

Latausasemasi asennuksen suorittaa aina ammattitaitoinen ja asiantunteva asennuskumppanimme, joka tietää, mitä aiotaan tehdä, jotta asennuspäivänä ei tulisi ikäviä yllätyksiä.

 

Vakioasennuksemme on suunniteltu kattamaan latausaseman asentamiseen tarvittavat vaiheet ja tarvikkeet useimmissa kodeissa. Jos kuitenkin koet, että asennuksesi on monimutkaisempi, autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Tässä tapauksessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Vakioasennus 11kW 16A lataukselle

Kaapelointi 10m asti, (5G2,5) olemassa olevasta sähkökaapista latausasemalle
Kaapelin pintaveto
3x16A sulakkeen kytkentä olemassa olevaan sähkökaappiin
Latausaseman kiinnitys seinään
Yksi max 50cm läpivienti
Matkakulut kohteeseen, max 50km
Latausaseman kytkentä, yhdistäminen ja konfigurointi
Käyttöopastus
2v takuu asennukselle

 

LUE LISÄÄ ASENNUKSESTA

Sähköauton latausasema kotiin viidellä helpolla askeleella

Varaa ilmainen konsultaatio
Käymme yhdessä läpi lataustarpeesi
Teemme sinulle yksilöidyn tarjouksen
Asennamme latausaseman
Voit alkaa latamaan kotona

Ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin

Varaa ilmainen konsultaatio

Varaa tästä itsellesi parhaiten sopiva aika. Konsultaatio voidaan tehdä puhelimitse tai videotapaamisena.

VARAA KONSULTAATIO