Päämääränä helpoin tapa hankkia latausasema. 

 

Sähköautomarkkinan kuumentuessa kuukausi kuukaudelta ja latausjonojen kasvaessa julkisilla latausasemilla mietimme: Miksi viettää elämää tuntitolkulla parkkipaikalla, jonottaessa vuoroa lataukseen, kun auton voi ladata myös kotona? 

 

 

Aloimme miettimään ratkaisua, jossa sähköauton ostajan ei tarvitsisi tehdää juuri paljon enempää kuin valita väri, jonka latausasemalleen haluaa. Lähdimme etsimään käyttömukavuutta, tyyliä ja älyä. 
Monet laturit markkinoilla pystyvät ainakin yhteen vaatimukseen, mutta meille kelpasi vain tarkoituksenmukaisin. Kumppaniksemme valitsimme Easeen, Norjalaisen latauslaitevalmistajan, jota aidosti kiinnostaa tehdä sähköauton lataamisesta kotona helppoa. Latauslaite on tyylikäs, tehokas ja niin varmatoiminen, että sen kanssa ei voi tulla ongelmia. 

 

 

Kokemuksemme kodin muista hankinnoista osoitti, että vaikka voisit ostaa asennettavan sähkölaitteen helposti, oli asentajan löytäminen joskus jopa isonkin tuskan takana. Tämä ei kävisi meille, mitä hyötyä on lähettää latauslaite asiakkaalle, jos asentaja on luvannut tulla joskus? 
Aloimme punomaan asennuskumppaniverkostoamme. Tänään meillä on verkostossa 34 meidän hyväksymää asennuskumppania, jotka lupaavat FUTRONin asiakkaille nopean ja laadukkaan asennuksen kaikkialla Suomessa. Tilauksen tehtyään, asiakas saa asennuskumppaniltamme puhelun, jossa sovitaan asennustyön päivämäärä, jopa alle kahden viikon päähän. 

 

 

Mitä oston jälkeen?
Monet yrityksen myyvät vain latausaseman, mutta eivät tarjoa asennusta. Jolloin asiakas jää silti yksin laitteensa kanssa. Me päätimme, että olemme asiakkaamme tukena aamusta iltaan, ideasta asennukseen ja asennuksen jälkeenkin. Mikä tahansa ongelma voikaan latausaseman kanssa tulla, me autamme. Sillä ylpeytemme piirtyy lupaukseemme - Vaivattomin tapa hankkia latausasema. 

 

 

Olemme kasvava yritys, joka tänään työllistää kolme henkilöä ja kumppaniverkoston asentajia.
Tehtävänämme on tarjota Suomen paras ostokokemus kotilaturin ostajalle.  
Tavoitteenamme on olla merkittävä toimija sähköautojen latausmarkkinalla.