back

Sähköautojen lataus taloyhtiöissä

Rekisteröityjen sähköautojen määrä kasvaa huimaa vauhtia – samoin kiinteistönne vaatimukset latausratkaisuille. FUTRON tarjoaa standardisoidun ja edukkaan ratkaisun sähköautojen latauksen hallintaan. Näiden asennukset toteutetaan ketterästi. Type 2 käyttämällä takaamme yhteensopivuuden kaikkien yleisten mallien kanssa. Varustamme parkkipaikat latauslaitteilla teidän kanssanne. Otamme vastuun operoinnista, palvelusta ja sähkönkulutuksen laskutuksesta asukkaidenne kanssa osana avaimet käteen -ratkaisua. 

 

Pyrimme tekemään sähköautojen latauksen yksinkertaiseksi teille ja loppukäyttäjälle. Siksi haluamme pitää asiat yksinkertaisina ilman sähläämistä, ajantuhlausta ja lisäkustannuksia. Me juoksemme ylimääräisen mailin ja autamme lisävarusteiden kanssa mitä sähköautojen latauspisteisiin tulee. ARA-tuen kanssa koko prosessi suunnittelusta asennuksiin ja jatkuvasta monitoroinnista ylläpitoon, onnistuu jouhevasti kanssamme. Tarjoa vihreämpi elintapa ja tee asunnostasi tulevaisuutta kestävä strategialla, joka on täysin skaalautuva ja rakennettu aikaa kestäväksi. Tämä ominaisuus houkuttelee potentiaalisia ostajia ja vuokraajia ja meillä on kaikenlaisille kiinteistöille ratkaisu aina isoimmista pieniin, yksityisiin asuntoihin ja kiinteistöihin. FUTRONILLA meillä on vastaus. 

left

Kustannustehokkuus ja pitkäikäisyys

Meidän kattavat palvelumme takaavat kustannustehokkuuden ja tuloksen. Suunnittelemme aina palvelumme pitäen tulevan mielessä, jotta taloyhtiön ei tarvitse huolehtia uusista investoinneista pitkiin aikoihin.

content
left

Turvallinen ja kätevä

Meidän avaimet käteen -palvelumme takaavat kivuttoman latauksen sekä käyttäjälleen että taloyhtiölle. Sekä ylläpito sopimus että puhelin tuki sisältyvät palveluumme.

content
left

Tasapainoinen ja läpinäkyvä

Investoinnin jälkeen lataus ei aiheuta ylimääräisiä kuluja taloyhtiöllenne. Operointikustannukset ohjautuvat suoraan käyttäjälleen, joten se ei siis kuormita muita asukkaita tai taloyhtiötä.

content

Olemmeko yhteydessä taloyhtiönne hallitukseen? 

 

Latausaseman hankinnan ei pitäisi olla vaikeaa taloyhtiössänne vain koska olet yksi harvoista, joka omistaa sähköauton. Me autamme teitä toteuttamaan tämän. Tiedämme, mitkä vaatimukset ovat ja miten helpoiten pääset eteenpäin siinä, että taloyhtiönne pystyy päättämään sähköautojen latausmahdollisuudesta. Me toisin sanoen autamme tekemään taloyhtiönne hieman modernimmaksi. Jos haluat välttää asian puskemista eteenpäin yksin, me autamme mielellämme. 

 

ANNA MEILLE TEIDÄN HALLITUKSENNE YHTEYSTIEDOT

Tee nettikartoitus, joka opastaa teidät asioihin, jotka vaikuttavat latausratkaisuun. Nettikartoitus ei sido teitä mihinkään.

footer
Vastaa yksinkertaisiin kysymyksiin
footer
Jätä yhteystietosi
footer
Me käsittelemme pyyntönne 2 päivässä
footer
Olemme yhteyksissä koskien ratkaisuehdotustamme
footer
Voit esitellä tämän asukkaille
footerleft

Onko teillä kysymyksiä, joihin tarvitsette nopeita vastauksia?

Varaa ilmainen konsultaatio

Varaa tästä itsellesi parhaiten sopiva aika. Konsultaatio voidaan tehdä puhelimitse tai videotapaamisena.

VARAA AIKA