back

FUTRON – parhaat latausratkaisut taloyhtiöille

Yhä useampi taloyhtiö asennuttaa latausaseman valtion tukemana. Sähköautojen yleistyessä taloyhtiöiden kannattaa valmistautua lisääntyneeseen latausasemien kysyntään. Latausratkaisujen huomioiminen on tärkeää niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Latausmahdollisuuden saatavuus saattaa olla ratkaiseva tekijä potentiaalisille asukkaille. Ota rohkeasti askel kohti parempaa huomista FUTRONin kanssa.

Asukasviihtyvyyttä

Nopea laturi kotitalossa vähentää asukkaiden kokemaa stressiä, kun kauppareissua ei tarvitse viettää parkkipaikalla istuessa. Kotitalon laturi lataa auton, kun käyttäjä on siellä, missä sydän on - Kotona.

Hallittavia kustannuksia

Sähköautojen lataaminen aiheuttaa monissa taloyhtiöissä päänvaivaa. Avaimet käteen -asennuksemme takaa sinulle kustannustehokkaimman asennuksen.

Houkuttaa asukkaita

Asukkaiden osto- ja muuttopäätökseen vaikuttaa asuintalon palvelut, kuten yhteisten tilojen siisteys ja taloyhtiön yleinen ulkonäkö. Viimeistele unohtumaton ensikosketus Easeen katseita kääntävällä latausasemalla.

FUTRON on Easeen virallinen maahantuoja. Yhdessä Easeen kanssa muokkaamme Suomen sähköistä tulevaisuutta.

 

FUTRON on tukenasi matkalla kohti taloyhtiösi toimivaa latausratkaisua. Tehokkailla ja helppokäyttöisillä Easee -tuotteilla varmistamme, että taloyhtiössäsi voidaan rohkeasti ottaa ympäristötietoinen harppaus kohti parempaa huomista.

FUTRON tarjoaa täydellisen ratkaisun sähköauton lataamiseen taloyhtiöissä.

Virallinen Easee maahantuoja
Osaava asiakaspalvelu
Kaikki tuotteet varastosssa
Ilmainen toimitus 1-3 arkipäivässä
Luotettavat ja ammattitaitoiset asentajat
Valtakunnallinen asentajaverkosto

Ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin

Varaa ilmainen konsultaatio

Varaa tästä itsellesi parhaiten sopiva aika. Konsultaatio voidaan tehdä puhelimitse tai videotapaamisena.

VARAA AIKA