back

Ryhdy tarjoamaan parasta sähköautojen latausratkaisua asiakkaillesi

Kasvata yritystäsi hankkimalla lisää asiakkaita, lisää myyntiä ja lisää tuloa myymällä ja asentamalla Easseen kehittämää markkinoiden johtavaa sähköautojen latausasemaa. Ryhdy kumppaniksemme tänään ja pääset mukaan nopeasti kasvavaan markkinaan tarjoamalla asiakkaillesi parasta latausratkaisua!

left

Enemmän asiakkaita

Pyrimme jatkuvasti edistämään asiakastietoisuuta asentaaksemme Easee latausrobotteja koteihin ja työpaikoille. Kaikki nämä asiakkaat tarvitsevat asennuspalveluita, ja tarvitsemme apuasi.

content
left

Enemmän myyntiä

Sinä päätät minkä tyyppiseen kumppanuuteen ryhdymme. Voit olla virallinen Easee asennuskumppani, jälleenmyyjä tai molempia. Kumppanuus Futronin kanssa tuo enemmän asiakkaita, myyntiä ja tulosta.

content
left

Enemmän tuloa

Sinä päätät kuinka iso FUTRON -kumppani haluat olla. Mitä enemmän latausasemia ostat, sitä parempia alennuksia saat. Mitä enemmän latausasemia asennat, sitä paremmin sinut palkitaan.

content
left

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 12.00 tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana ja 12.00 jälkeen tulleet, seuraavana arkipäivänä. Kaikki tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä.

content
left

Kaikki tuotteet varastossa

Tarkkailemme jatkuvasti varastosaldojamme varmistaaksemme kaikkien Easee -tuotteiden saatavuuden, kun niitä tarvitset.

content
left

Ammattitaitoinen tuki

Keskitymme vain Easeen tuotteisiin, joka tarkoittaa että tiedämme kaiken tuotteestamme ja olemme valmiita aina auttamaan sinua asiantuntevasti.

content
left

Jatkuva huolenpito

Suuret onnistumiset tarvitsevat suuria kumppanuuksia. Kuuntelemme kumppaneidein palautteet tarkasti, sillä kumppanimme ovat erittäin tärkeässä roolissa asiakkaan kokemuksen kannalta.

content
overview

FUTRON on Easeen virallinen maahantuoja. Yhdessä Easeen kanssa muokkaamme Suomen sähköistä tulevaisuutta.

 

Olemme olemassa, jotta yrityksesi matka kohti täydellistä latausratkaisua olisi mahdollisimman vaivaton. Easeen tyylikkäät ja tehokkaat latausratkaisut hurmaavat asiakkaat ensimmäisestä latauksesta lähtien. Elegantti, silmiähivelevä muotoilu sopii niin uusiin kuin vanhoihin kohteisiin alleviivaamaan modernia tilaasi tai kuromaan umpeen klassisen arkkitehtuurin nykyajan kanssa. Easee ei ole vain koriste, vaan markkinoiden helppokäyttöisin ja kenties edistyksellisin latausasema, joka sopii niin suurempiin kuin pienempiin pysäköintilaitoksiin kuin myös henkilökunnan parkkipaikoille.

Täyden palvelun avaimet käteen -kumppani: tilauksesta toimitukseen ja myynnistä jälkimarkkinointiin

footer
Virallinen Easee maahantuoja
footer
Laturimyynnin kasvu
footer
Tarvikemyynnin kasvu
footer
Osaava asiakaspalvelu
footer
Kaikki tuotteet varastosssa
footer
Ilmainen toimitus 1-3 arkipäivässä
footerleft

Onko teillä kysymyksiä, joihin tarvitsette nopeita vastauksia?

Varaa aloituspalaveri meidän kanssamme

Tapaamme teidät mielellämme keskustellaksemme tarpeistanne ja odotuksistanne. Varaa viedo tapaaminen tai puhelinsoitto meidän kanssamme!

VARAA ALOITUSPALAVERI