back

FUTRON – latausratkaisuja yrityksille

Visiomme on vihreämpi ja parempi huominen, sillä tulevaisuus on sähköinen. Iloksemme huomaamme yhä useamman välittävän ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä – hiilijalanjäljestään. Asiakkaiden ostoskäyttäytyminen perustuu yhä enemmän arvoille ja aatteille, onneksemme myös enemmän vihreille arvoille. Yritysten onkin siis kannattavaa todistaa teoin olevansa tosissaan ympäristöasioissa. Tarjoamalla vierailijoillesi mahdollisuuden sähköauton lataukseen osoitat, että välität. Ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti tyylikästä ja älykästä tulevaisuutta kanssamme. Ideasta ensilataukseen ja vielä tuhannennen latauksen jälkeenkin!

Vankempia asiakassuhteita

Yhteiset arvot ovat yksi asiakas- tai työsuhteen vahvimmista peruspilareista. Kun tietää, että tavoitteet ovat yhteiset, myös luottamus kasvaa.

Lisää vetovoimaa

Asiakkaan sähköauton latautuessa voit tarjota enemmän elämyksiä ja luoda uusia asiakassuhteita. Ensivaikutelma alkaa jo parkkipaikalta. Easeen laturi hurmaa varmasti.

Ota rohkeasti kantaa

Osoita arvomaailmasi tyylikkäästi. Sähköauton latausmahdollisuus ei ole vain palvelu, se on kannanotto paremman huomisen puolesta, harppaus kohti kestävempää elämäntapaa.

FUTRON on Easeen virallinen maahantuoja. Yhdessä Easeen kanssa muokkaamme Suomen sähköistä tulevaisuutta.

 

Olemme olemassa, jotta yrityksesi matka kohti täydellistä latausratkaisua olisi mahdollisimman vaivaton. Easeen tyylikkäät ja tehokkaat latausratkaisut hurmaavat asiakkaat ensimmäisestä latauksesta lähtien. Elegantti, silmiähivelevä muotoilu sopii niin uusiin kuin vanhoihin kohteisiin alleviivaamaan modernia tilaasi tai kuromaan umpeen klassisen arkkitehtuurin nykyajan kanssa. Easee ei ole vain koriste, vaan markkinoiden helppokäyttöisin ja kenties edistyksellisin latausasema, joka sopii niin suurempiin kuin pienempiin pysäköintilaitoksiin kuin myös henkilökunnan parkkipaikoille.

FUTRON kehittyneitä latausratkaisuja yrityksille.

Virallinen Easee maahantuoja
Osaava asiakaspalvelu
Kaikki tuotteet varastosssa
Ilmainen toimitus 1-3 arkipäivässä
Luotettavat ja ammattitaitoiset asentajat
Valtakunnallinen asentajaverkosto

Ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin

Varaa ilmainen konsultaatio

Varaa tästä itsellesi parhaiten sopiva aika. Konsultaatio voidaan tehdä puhelimitse tai videotapaamisena.

VARAA AIKA